Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sandy Bian Ms. Sandy Bian
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

AM-Besten Technology Ltd.

panas produk

Info parusahaan

AM-Besten Technology Ltd.

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Amplop Daptar Paket , Kantong kantong , Amplop Gelombang , Amplop Kaamanan , Amplop Kertas , Kelet Memo

  • ékspor Perséntase:

    91% - 100%

  • taun Didirikeun:

    2016

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-755-28990011

Fax:86-755-28991752

Hapé:+8613924589766Contact me with Whatsapp

email:sales@bestenpack.com

alamat:2F, NO.11,Second Industrial Park Fudigang, Pingdi, Longgang District, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan